MENÜ
2011.02.07

Az elmúlt fél év

Kedves Látogatók!
Egy ideje lemaradtunk az oldallal különböző okok miatt, de kérlek ne haragudjatok! Igyekszünk minden lényeges dolgot megosztani Veletek ami ez idő alatt történt velem.....

Voltam Siófokon.... A lányok elvittek két napra és végre életemben először láthattam a Balatont és pancsolhattam is benne szinte egész nap:-D
Este pedig egy kis alvás után (jó 3 óra,mert kifáradtam  ) jöhetett A Koncert:-DDD (Dolhai Attila,ha valaki nem tudja)
Hihetettlen érzés volt annyi ember között .. Imádtam! A végére nagyon elfáradtam, annyira fájtak a kezeim, hogy már tapsolni sem birtam...csak ültem a lányok nyakában..
(ezt már a csajok mesélték): Hajnalban, édes álmaim közepén felültem az ágyban és megjegyeztem: "Huh, ez nagyon jó buli volt!"..
De azt mondom megérte!! Még élek nem felejtem el az Első Nagykoncertet:-D!



Később pedig Nagykőrösre vittek el a csajok, ahol Janza Kata, Szabó Dávid és Dolhai Ati léptek fel... Ismét tele pozitív dolgokkal és személyes találkozással a hátam mögött mentem haza.... Sőt még énekeltem is a színpadon 220 felett és Van cél-t....
Voltunk Kistarcsán is.. végig buliztam az egész fellépését Attilának "magasból"... Bár előtte már a buszon behangoltam, mert elénekeltem az utasoknak a Rock tábor egyik betétdalát:-DD

Szeptembertől iskolás vagyok, a pusztaszabolcsi Művészeti Általános Iskolába járok. Tanulok zongorázni és járok dráma órára is.
Mikulás ünnepségen Manó voltam  ,karácsonykor pegig Heródes. Januárban vizsgáztunk drámából, szintén Manó illetve Kígyókirály szerepébe bújtam.
A tanítónénimnek köszönhetően, mesemondó versenyekre is járok, Benedek Elek: Az okos leány meséjével nyertem már meg minden eddigi fordulót 
( A "Videok Rólam" menüben megnézhetitek a mesémet)
Az első forduló az iskolámban, majd volt egy megyei forduló és azt követte egy, amit a Magyar Kultúra napja alkalmából rendeztek..
Vár még rám egy március elején Székesfehérváron és március végén Budapesten!
Januárban megvoltak a félévi vizsgáim...matek, írás és olvasásból dícséretes ötöst kaptam és hát minden másból is csupa ötöst 

Egészségileg sajnos nem volt annyira felhőtlen ez az elmúlt pár hónap. Feküdtem kórházban kivizsgáláson, mert nagyon nagyon fájnak a kezeim, a lábaim és a hátam is. Úgy néz ki, hogy a csigojáimat újra kell műteni, mert elmozdultak a csavarjaim. Műteni kellene a csípőmet is és a térdemet is. De jelenleg sajnos egyiket sem tudják, mert nincsenek csontjaim, így elég nagy fejtörést okozok a doktorbácsiknak és doktornéniknek, mert nem nagyon találják a megoldást. Ezért addig csak szenvedek , tűrök és harcolok!!! Egyre többször kiesik a kezemből a ceruza, mert annyira fáj, hogy nem tudom tartani.
Éjjelenként is sokszor felébredek a fájdalomtól.....de tudjátok, nem adom fel, mert annyi sok szép dolog van az életemben!

A következő álmom?? Eljutni a csajokkal egy jó kis bulira vagy színházba ....

És valami kimaradt!
A csoda, ami Karácsonykor történt!
Megkaptam álmaim ajándékát  ,egy akksis kisautót, pedig azt mondták anyáék,az idén nem lesz pénze Jézuskának erre...de egy jóakaróm azt akarta,hogy Boldog legyek  !!

2010.06.02

Siófok:-D

Sziasztok!

Képzeljétek...elballagtam az oviból! Szeptembertől, ha minden igaz iskolás fiú leszek!
Bár az orvosom azt mondta meg kell műteni a csípőmet, amit kint fognak elvégezni Svájcban megint. Ennek a pontos időpontját még nem tudjuk, de valószínűleg szeptember körül. Szóval nem tudom ennek mennyire örülnek majd a suliba!
Napok óta nagyon nagyon fájnak a lábaim....a csípőmtől a bokámig. Így most rengeteget fekszem és csak folyamatosan kimaradok az ovis kirándulásokból:-(!
Sajnos anya sem jól van... nemrég jött ki a kórházból, de nemsokára megy is vissza, mert műteni kell.
Egyedül a július 17 tartja bennem az erőt....azt már nagyon nagyon várom! Tudjátok miért? Mert Attilának akkor lesz Siófokon a Nagykoncertje és visznek engem is a lányok!! Végre!! Életem első igazi Dolhai Attila koncertje!!!!!! Annyira izgatott vagyok már.... minden hétvégére azt hiszem "na ez már az lesz"! De még sajna nem! Na de már nemsoká!!!!:-D

Vigyázzatok Magatokra!
Puszi Mindenkinek!

2010.04.16

Az elmúlt 2 hónap

Sziasztok!

A farsang óta sok minden történt velem, velünk!
Iszonyatosan fáj a nyakacskám, a csípőm és a térdem is... Hónap végén jön Jeszenszky doktorbácsi, majd ő jól megvizsgál, mert ez nem jó, hogy a műtétem helye ennyire fáj. Közen anya is kapott kapott nyakmerevítőt a gerince miatt. Költöztünk is... és még fel is léptem. Volt egy jótékonysági gála március 28-án, és ott énekelhettem Csengeri Attilával közösen, amiről természetesen képeket találtok a galériában.
Sajnos Dolhai Atival azóta sem találkoztam, pedig a hajam már a derekamig ér.... és megfogadtam, hogy amíg ő nem látja mekkora, addig nem vághatja le senki!
Remélem mihamarabb találkozunk majd:-D!

Vigyázzatok Magatokra!
Puszi

2010.02.12

Farsang

Sziasztok!
Ma volt farsangunk az oviban....azt hiszem a kép magáért beszél!

2010.01.12

Sziasztok!

Sajnos mostanság nem vagyok jól. Nagyon fáj a hasam, vagyis a gyomrom. Voltunk vizsgálaton és azt mondta a doktor néni, hogy ez az azért van, mert a gyomrom feljebb van, mint kellene. Ezért most szigorúan csak vizet ihatok, semmi tea. Ez nagy büntetés nekem... mert nagyon szeretem a teát. Persze ez a baj most ismét egy csomó vizsgálatot hoz magával. A legközelebbi időpontot sajnos csak március 10-re kaptam, szóval addig várunk.
Addig is nagy erőkkel készülök a következő színházlátogatásomra, ugyanis visznek a csajok a Lilire 20-án....végre....újra!!!!!!

Ja, és még valami! Már fent vagyok az iwiw-en is.... szóval ha ismertek már, akkor várlak, jelöljetek bátran!
2010.01.12

Január 7.

Először is Isten éltesse az Attilákat!
Ez a nap csak szép lehetett, hisz ma voltunk a Producereken a Madách Színházba. Nagyon nagyon jól éreztem magam. Ott lehettem a színészek között a kulisszák mögött és még a darabot is megnézhettem. Iszonyatosan tetszik, sokat nevettem.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Sajnos nem volt lehetőségünk a végén közös fotókat és aláírásokat gyűjtenem, de megígérték, hogy később mindenkitől kapok.-D

Köszönöm a lehetőséget az RTL Klub-nak! Fantasztikus élmény volt!

2010.01.12

Karácsony


December 23-án ismét vendég voltam az Rtl Klub Reggeliben. Egy beteg lánynak énekeltem karácsonyi dalt. És képzeljétek, kaptam ajándékot is a műsortól. A Spamalot hanganyaga mellett kaptam egy lehetőséget, hogy a Madách Színházban futó Producereket megnézhetem, sőt még hátra is mehetek a kulisszák mögé és találkozhatok a színészekkel. Szóval szuperül kezdődtek az ünnepek.
Persze aztán ilyen jól is folytatódott, hisz jött a Jézuska és ő is hozott nekem rengeteg ajándékot. Kaptam Tőle helikoptert, autót, kardot és még nagyon sok mindent.
Szilveszterkor is nagyon jól szórakoztam. Operettes gálára buliztam, majd éjfélkor finom almapezsgővel köszöntöttem az Újévet!
Ezúton is szeretnék mindenkinek
Boldog és Egészséges Új Évet kívánni!

2010.01.12

December 4.

Izgatottan vártam ezt a napot, mert készültünk az oviba a Mikulás és a Krampusz érkezésére. Persze én tudtam, hogy aki jön ő az álmikulás, aki csak besegít az igazinak, mert tudjátok azért képtelenség lenne szegénynek az összes óvodát körbejárnia.
Aztán az igazi Télanapon persze eljött ám hozzánk. Ami csizmám ki volt rakta, azt mind teletömte! Bár kaptam egy hatalmas virgácsot is, amiért nagyon sírtam. De anya szerint megérdemeltem ....és ezt biztos tudta a Télapó is

2009.11.23

:-)


Sziasztok!

Először is köszönöm mindekinek a születésnapi jókívánságokat! Nagyon édesek vagytok, hogy gondoltatok rám!

Szóval voltunk a Reggeliben, amit egyébként megnézhettek a média menüpontomban. Nagyon élveztem, nagyon jó a stáb, aranyos volt Peller Mariann és Szujó Zoli is és mindenki. Nézzétek meg...

Másodszor:
November 15-én Zenével a gyógyulásért jótékonysági gálát szerveztek a csajok Bozsányi Nati gyógyulásának megsegítésére. Én is készültem két számmal, de végül máshogy alakultak a dolgok, ami végül nagyon szuper lett.
A második rész elején én már a színpad mögött voltam. .. Az Orin Kft.-től kaptam egy mágneses matracot, amit végül Natika is megkapott, Szerintem ez óriási gesztus volt....
Sorsoltunk tombolát is, én mondtam a színt és számokat is.... mert ismerem őket..legalább 100ig!
Gratulálok a nyerteseknek és mindenkinek sok köszönet, aki vásárolt.
Aztán képzeljétek.... beszélgettünk András bácsival mindenféléről ...kérdezte, hogy mi az én nagy vágyam..mire én válaszoltam: az, hogy egyszer felnőtté válhassak.
Persze nem erre számított, mint ahogy senki sem.... Álmaim vannak... nagyok... a legnagyobb mellett például az is hatalmas álmom,hogy egyszer Dolhai Attilával együtt énekelhessem el a Tűzvarázslót... , hogy zeneiskolába járhassak... és még sok sok minden.
Na de ami ezután jött sem semmi volt.... jött Serbán Attila... és elénekelhettem Vele a "Zene az vagyok én"-t. Nagyon nagyon jó érzés volt, nagyon imádom Őt. ( a Fellépéseim menüben megnézhetitek a videómat)Aztán pedig egyszer csak ... kaptam Tőle egy tortát! Közben mindenki énekelte nekem, hogy "Boldog szülinapot"..! Fantasztikus volt...
Ez már a második év, a második szülinapom, ami felejthetettlen marad számomra. Nagyon köszönöm!!!
Annyi mindent kaptam ajándékba és lelkileg is.... Köszönöm!!!


2009.11.05

RTL Klub Reggeli

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap ismét meghívást kaptam a RTL Klub Reggeli adásába. Hétfő reggel megyünk anyával, kb 7- fél 8 körül leszünk adásba! Szóval ha van kedvetek és időtök, akkor nézzétek a tv-t!
Szép napot!

2009.11.02

A Meglepetésben

Sziasztok!

Képzeljétek, benne vagyok a 2009. október 29-én megjelent Meglepetés újságban... már a címlapon is ott vigyorgok.
Szóval ha kíváncsiak vagytok, akkor hajrá, amíg lehet kapni
Egyébként még most sem vagyok túl jól, most is épp kórházban fekszem. Sajnos be kellett "költöznünk" anyával 3 napra, mert csak így tudnak egy- két vizsgálatot megcsinálni. A múlthéten elkészült a gipszágyam is:-(...nem kényelmes, de ha fáj a hátam, akkor ez sokat segít.

Mindezek ellenére lázasan készülök a következő fellépésemre, ahol Natiért énekelek! Már nagyon izgatott vagyok, minden apró részlet összeállt már a fejemben!
Gyertek el minél többen, segítsünk együtt neki és érezzük jól magunkat!

2009.10.08

:-(

Sziasztok!

Sajnos nem vagyok jól....! Voltunk Jeszenszky doktor bácsinál, mert volt itthon egy kicsi időt. Nem mondott sok jót: a csípőmet folyamatosan vizsgálni kell, mert annyira gyenge, hogy szinte az is csoda, hogy menni tudok. A térdem szintén nagyon rossz, sőt...!
Kedden voltunk a Heim Pál Kórházban is, ott egy doktor bácsi azt mondta, hogy három lehetséges oka lehet a szédülésemnek. Most ezeket vizsgálják.
Mindezek tetejében ma reggelre nagyon belázasodtam és a bokáim annyira fájnak, hogy csak fekszem és fekszem. Így egy ideig sok sok gyógyszerem lesz...az már biztos..
Ti legyetek jók és vigyázzatok Magatokra!
Ha már jobban leszek újra jelentkezem!


2009.09.23

Szeptember....

Sziasztok!
Elsőként a legfontosabb...újra oviba járhatok! Végre játszhatok a pajtársaimmal... verseket tanulhatok és remélem készülhetek az iskolára... nagyon szuper...csak aludni ne kellene!
Elkészült az új cipőm is, amiben a világon a leggyorsabban tudok futni.. Ez egy gyógycipő, speciálisan az én lábomra készült, mert a doktorbácsik szerint nekem ilyet kell hordanom.

Szeptember 9-én volt a képátadó parti a jótékonysági árverés kapcsán. Nagyon szupi volt: énekeltem, játszottam, gyurmáztunk. Nagyon jól éreztem magam... Kaptam egy halom ajándékot, amit ezúton is szeretnék megköszönni mindenkinek!

Szeptember 20-án pedig musicalvarázslatra kaptam meghívót Nyergesújfalura! Hát mit is mondjak.... nagyon nagyon jól éreztem magam! Reggel túlpörögve kelltem és ez teljesen estig ki is tartott! Pedig nagyon sokat utaztunk, Szabolcsról Pestre, Pestről Nyergesre és ugyanígy vissza is. De engem ez nem hatott meg... elszórakoztattam a csajokat is a hosszú úton!
Peller Anna, Szabó P. Szilveszter és Dolhai Attila fantasztikus jó délutánt szereztek nekem is és szerintem mindenkinek. Nagyon sokat nevettem, táncoltam, énekeltem! Mikor Attila belecsapott a Tűzvarázslóba, na nekem az volt a csúcs! Imádom ezt a számot és nagyon vártam is! De képzeljétek, hogy ez még ne legyen elég... Ati egyszer úgy felkapott..és énekelhettem vele egy picit! Nekem ez nagyon nagyon sokat jelentett.... köszönöm Attilla! Köszönöm külön Annának és Szilveszternek is,
hogy szántak rám egy kis időt és hogy annyira aranyosak voltak. A közös fotót, a puszit...mindent!
Nagyszerű emberek vagytok......köszönöm!!!

2009.08.08

Sziasztok!

Nehéz hét áll mögöttem, nagyon fáradt vagyok!
Kedden találkoztam a testvérvárosunk -Straufenberg- focistáival, akik rengeteg ajándékkal halmoztak el és kaptam egy igazi focit is.
Ezután három napig minden reggel utaztunk anyával Pestre kórházakba, vizsgálatra, gyógycipőt rendelni (ami nagyon szép lesz ám, hisz én választottam).... de sajnos eddig mindhiába. Sajnos továbbra sem tudni miért szédülök ilyen nagyon és esek el egy nap többször is. Van mikor nagyot csattanok... két-három lépcsőfokot zuhanok... Alapesetben ez nem lenne nagy gond, csak hogy nekem a csontocskáimra nagyon vigyázni kell! Viszont arról, hogy elszédülök nem tehetek.:-(
Igyekszem vigyázni Magamra, de kezdek elfáradni....

Fellépésem a Szabolcs-Napokon

Sziasztok!

Miután a Velencei-tónál kitomboltuk magunkat, vasárnap engem is fellépés várt! Életem második fellépése....
A műsorom két új számmal bővült május óta, a Tűzvarázsló-val és a Kell még egy szó-val! Nagyon izgatott voltam, hisz ott voltak a testvérvárosaink képviselői, a polgármester bácsi és sok vendég. Mikor eljött az én időm és végre a színpadon állhattam... minden kedves nézőt köszöntöttem és a kiemelt vendégeket is...és aztán belekezdtem...

Remélem mindenkinek tetszett... én nagyon jól éreztem magam! Már készülök a következőre....
Köszönöm a lehetőséget!

2009.07.25

A Velencei-tónál...

Sziasztok!
Tegnap volt a velencei buli...
KÖSZÖNÖM ATTILA!!!!

2009.07.12

Július 8.

Ma ismét Pesten voltunk... azon a vizsgálaton, amihez a plakátok megvásárlásával segítettetek.
Annyi derült ki, hogy nem tudni miért, de részlegesen a bal agyam nem jut elég oxigénhez.
Sajnos biztosat továbbra sem tudunk. Így marad a bizonytalanság, a várakozás további vizsgálatok mellett. Csak most már nem elég, hogy szédelgek... már a talpam is zsibog 

Viszont történt ma jó dolog is Velem:
Elárulták a csajok, hogy július 24 -én végre én is bulizhatok Ati fellépésén a Velencei- tónál  Már nagyon - nagyon várom.... teljesen "be vagyok sózva" 

2009.07.12

Július 4.

Tegnap volt Siófokon Dolhai Ati koncertje, ahová sajnos nem vittek el a csajok, de lehet, hogy igazuk is volt, hiszen nagyon sokáig tartott - de legközelebb ott leszek!

Kiderült a nagy titok! ... a koncerten bejelentette Janza Kata és Serbi, hogy lesz egy árverés, ahol ismert színészek (Dolhai Attila, Serbán Attila, Egyházi Géza, Mészáros Árpád Zsolt, Bot Gábor) egyedileg készített dedikált grafitrajzai lesznek elárverezve és a bevételt a vizsgálataimra szánják.
Bővebben hamarosan!

Köszönöm Mindenkinek, aki ebben részt vesz - mind a kitalálónak, a grafikusnak és a színészeknek!

Még egy kis meglepetés ért ma:

A koncert szervezői felajánlották, hogy a plakátokból befolyt bevételt felajánlják Nekem egy újabb vizsgálatra!

Köszönöm Pintér Krisztinek és Vigh Timinek és mindenkinek, aki vett ilyen plakátot!


2009.07.12

Július 2.

Anya szülinapjára a csajoktól Rómeó és Júlia jegyeket kapott, persze elvitt magával engem és a tesómékat is.
Ma megtudtam, hogy egy kedves grafikus lány - Noémi és egy színházas barátnőm - Rita egy kis meglepetéssel akarnak kedveskedni nekem és a családomnak.
Egyenlőre nagy titok fedi,de talán hamarosan kiderül valami!
Nagyon jól szórakoztunk az előadás alatt és amikor nagyon tetszett valami-azt sikításommal tudattam a színészekkel! 

2009.07.12

Június 21.

Végre eljött ez a nap is!nagyon izgatott vagyok még a délutáni alvás sem megy. 
Vonatra szálltunk anyával és elindultunk Budapest felé, hogy találkozhassak a csajokkal és megnézzünk egy újabb előadást, a Szentivánéji álmot.
Az Oktogonnál beültünk a törzshelyünkre és ettem egy sültkrumplit -ezt nagyon szeretem! 
Szépen lassan elindultunk az Operettszínhát felé és kibe botlottunk??...a kedvenc színészembe - Dolhai Atiba - jó volt újra látni!
Nagyon tetszett ez az előadás is - sikítottam és énekeltem végig.. a Puctalt pedig egyenesen végig táncoltam. 
Jó volt ezzel zárni ezt a hetet, mert igy elfeledkezhettem a szerdai vizsgálat nehézségeiről.

 

 

 

 

 

2009.07.12

Június 17.

Elérkezett a vizsgálat napja,talán végre kiderül mitől szédelgek annyit...
Nagyon sok pici gyerekkel vártuk,hogy végre sorra kerüljünk. Bevittek és bekötötték a kezembe azt a szúrós valamit(kanült) és én nagyon sikítottam,mert ez kellemetlen érzés....
Aztán egy óra alvás következett ....vizsgálgattak többen is,jöttek-mentek a doktor bácsik....
Eredményre másfél hónapot kell várni,de annyit mondott a doktor néni,hogy nagyon nagy baj nincsen(érelzáródás nincs)...de akkor mi lehet?!

Jó,hogy vége lett ennek a napnak is,és egész végig az járt a fejemben,hogy vasárnap mehetek újra szinházba! 

 

 

2009.07.12

Hírek az előző honlapomról....

Vizsgálataim....
2009.05.20.

A napokban készültem arra az altatásos vizsgálatomra, amire már december óta várunk. Kitűzték az időpontomat május 22-ére, hétfőn voltunk is orvosnál. De mint tegnap kiderült, majd csak június 17-én csinálnak meg egy másfajta vizsgálatot. Tehát most következik egy újabb hónap várakozás. Viszont a gyógytornászom szerint nagyon szépek lettek az izmok a lábomban... Nem hiába ..dolgozok rajta rendesen! Kihasználom az időt és így legalább újra járhatok oviba...és szorítok anyának, mert közben ő is nagyon beteg lett és műtétre vár.


Életem első fellépése ...
2009. 05.03.

El sem fogjátok hinni, mekkora sikerem volt ....! Elénekeltem az Omnibuszt, a Lehetsz királyt, az Az az egy fontos-t és a Nyolc óra munkát ...:-D! Bónuszként pedig zene nélkül az Eltörött a pincelakat-ot ... Nagyon nagy tapsot kaptam ... nagy sikerem volt. Hozok majd Nektek róla képeket és videót. Köszönöm, hogy tényleg "olyan szeretettel fogadtátok a műsoromat, mint amilyen szeretettel én adtam"!


Május 1.

Örömmel értesítek mindenkit, hogy 2009. május 1.-én a Pusztaszabolcson megrendezésre kerülő ünnepségen én is fellépek. Énekelni fogok a színpadon négy számot ....a kedvenceimet.Ha van kedvetek és lehetőségetek, gyertek el és szórakozzunk együtt! Én nagyon készülök életem első fellépésére



2009. 04.29.

Tegnap ismét színházban voltam! Mivel megígértem, hogy ezt a darabot még látni fogom, így ismét megnéztük a Lili bárónőt. Hihetetlenül jól éreztem magam, sokat tapsoltam és sikongattam. Nekem egy-egy ilyen alkalom nagyon sokat jelent...
Ám előadás előtt megünnepeltük a névnapomat a lányokkal. Rengeteg ajándékot kaptam, amit mindenkinek nagyon köszönök! És képzeljétek el, egy lány küldött nekem egy hatalmas ajándékot...egy babakocsit! Mivel sajnos személyesen nem tudtunk találkozni, így ezúton is szeretnék köszönetet mondani Ritának és kedves barátainak... a babakocsiért és minden másért. Köszönöm lányok! Nagyon- nagyon szuper, kényelmes és nagyon örülünk neki anyával együtt!
Szóval ilyen csúcs napom volt tegnap!



Mozart!
2009. 04. 05.

Másfél hete minden nap Pestre járunk anyával különböző vizsgálatokra. Ez engem is és anyát is nagyon megterhel ... fáradt vagyok. Már nagyon hiányzott az én kis színházi világom. Szombat reggel viszont hatalmas meglepetés ért! Megjelentek a lányok nálunk és kérdezték, hogy van -e kedvem megnézni a Mozart! -ot első sorból. Nekem persze, hogy volt! Ilyenkor minden rossz elmúlik... picit elfelejtkezek minden bajról és fájdalomról.
Így aztán vonatra ültünk és újra csodavilágban érezhettem magam. Bár én még kicsi vagyok ehhez a darabhoz, de nekem nem is az a lényeg, ami a nagyoknak. Nagyon jól éreztem magam, fantasztikus előadás volt... állva tapsoltunk a végén, és hogy még gyönyörűbb legyen
számomra ez a nap: találkozhattam Dolhai Attilával is.
Így a lelkecském helyre jött és újult erővel indulok neki a hátralévő vizsgálatokhoz. Igyekszem kitartani és bízom benne, hogy már nemsokára gyógyulhatok. Hálás vagyok az előadásért minden szereplőnek, és örülök, hogy ott lehettem!



Sajnos nincs jó hírem ...
2009. 03. 16.

Különböző vizsgálatok során vagyok túl, de érdemleges információval nem tudnak szolgálni. Voltunk konzultáción, aztán raktak a fejemre egy műszert tele drótokkal és a
szokásos vizsgálatok ... mind itthon, de még nem derült ki, hogy miért szédülök ilyen nagyon. Most egy altatásos vizsgálatra várok, aztán majd meglátjuk. Sajnos azt nem mondhatom, hogy jól vagyok (mert egyre rosszabbul) és ez a bizonytalanság már nagyon fárasztó. Sokszor inkább fel sem kelek az ágyamból, mert félek, hogy elesek! De nagyon bízunk abban, hogy hamarosan jó hírekkel szolgálhatok.
Vigyázzatok Magatokra, én is ezen dolgozom!


Lili bárónő
2009. 02. 09.

Tegnap ismét színházban voltam, megnéztük anyával és a lányokkal a Lili bárónőt.
Fantasztikus este volt, nagyon jól éreztem magam! Nagyon tetszett az előadás, sokat nevettem és sikítottam is ... főleg a végén, mikor tapsoltunk. Lehoczky művésznő nekem adta a rózsáját is!
Igyekeztem a hangommal megköszönni mindenkinek ezt az újabb élményt. Mindenkinek sikítottam egyedül egy - egy jó nagyot, de megköszönném ezerszer is ...
Azt hiszem ezt a darabot fogom még látni...


RTL Klub - Reggeli
2009. 02. 02.

2009. febuár 3 -án (kedden) megyünk anyával az RTL Klub reggeli műsorába. Ha
van kedvetek kapcsoljátok be a tévét és nézzétek, 6:30 -tól mi ott leszünk!


2009. 01. 30.

A legutóbbi egyeztetések alapján, talán mégsem olyan biztos, hogy mennünk kell! Van egy doktor bácsi itthon, aki talán megvizsgál! Hamarosan kiderül.




2009. 01. 21.

A karácsonyi jótékonysági koncertemen kaptam ajándékba jegyet a Musicalcsillogás musicalestre, ami most volt 16-án! Fergeteges buli volt, ezért köszönet illeti a fellépőket: Dolhai Attila, Serbán Attila, Nádasi Veronika, Muri Enikő és Németh Attila csodálatos művészeket! És tudjátok mi történt a legvégén?
Lejött értem a kedvencem és felvitt a színpadra, Vele együtt énekelhettem a "Lehetsz király"-t! Életem egyik legcsodásabb pillanatai voltak! Köszönöm!


Voltunk kórházban is vizsgálaton, ahol szó esett arról, hogy talán mégis megcsinálják az ér festésemet itthon. De ez csak a napokban válik biztossá.
Közben megkereste anyát egy tévé, de erről majd később értesítelek titeket.
Ez alatt nagyon sok szépet, biztatást, bókot kaptam, többen is felajánlották a segítségüket.
Köszönet érte ...!


Ismét ki kell utaznunk Svájcba
2009. 01. 06.


Sajnos a legutóbbi vizsgálatok eredményeként valami nincs rendben a fejemben. Állítólag érszűkületem van ... ami nem jó. További vizsgálatokra van szükség, hogy ténylegesen bebizonyosodjon! Érfestésre készülünk... aztán meg majd kiderül, hogyan tovább. Ezért lehet, hogy ismét ki kell utaznunk Svájcba, de van remény Debrecenben is.
Látható jelének kellene lennie, de én csak gitározom és táncolok. Bízunk benne, hogy nincs nagy baj. Persze én rettentően készülök Dolhai Attila és Serbán Attila estjére ...!




Csillagok idején ... Jótékonysági gála- Nekem és családomnak
2008. 12. 22.

Szeretnék köszönetet mondani minden kedves résztvevőnek, szervezőnek... mindenkinek, aki segített a családomnak és akik hozzájárultak ahhoz, hogy ez az este Nekem felejthetetlen legyen!
Köszönöm kedves barátaim !!!!!

A fellépők, akik boldoggá tettek:

-Egyházi Géza, Makrai Pál, Bordás Barbara, Stróbel Dóra, Németh Anikó, Hagymási Sándor, Vastag Csabi, Mező Zoltán, Várfi Sándor, Petróczi Gábor, Lőrincz Andrea, Gerner Csaba, Virsinszki Zoltán, a Sziget színház stúdiósai és sokan mások ...
A műsorvezető: Aczél András - neki is köszönöm !!!


A szülinapom
2008. 11. 25.

Tegnap voltam a lányokkal az Oltári Srácok -on. A második sorból láthattam a fiúk "utolsó koncertjén.
És képzeljétek el, a második rész elején a fiúk felköszöntöttek, ugyanis valahonnan megtudták, hogy szülinapom volt .....és az egész színház nekem tapsolt! Az igazi meglepetés viszont csak az előadás után következett ...! Köszönöm ezt az oltári szülinapot Mindenkinek!

 

Hírek

  • Újra itt :-)
    2014-12-17 16:53:03

    Sziasztok!

    Köszönöm a sok-sok segítséget,amit az utóbbi időben kaptam mindenkitől!

    Köszönöm a szervezőknek,a fellépőknek,a vendégeknek a jótékonysági divatbemutatót!

    Köszönöm az anyagi támogatást,a sok-sok ajándékot és a kedves szavakat,elismeréseket!

    Boldog Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

    Márk

  • Mesemondó verseny végeredmény
    2011-05-09 11:04:46

    Köszönöm a sok szurkolást,meglett az eredménye,az Országos versenyen a 3.helyezést értem el!

    Szép napot!

  • Mesemondó verseny
    2011-03-19 14:15:34

    Képzeljétek,bejutottam az Országos mesemondó verseny döntőjébe!

    2011.március 23.-án szurkoljatok Nekem!

    Köszönöm!!

  • Ez történt!
    2011-03-10 11:07:37

    Voltam bulizni,nagyon jól éreztem magam és készült megint egy közös kép!

    Nemsokára a vizsgálatokról is beszámolok!

    Szép napot mindenkinek!

  • Szuper hírek!
    2011-03-05 17:39:25

    Szuper híreket kaptam!

    Nőnapon elvisznek a csajok Dolhai Ati bulijára!

    Már nagyon régen nem voltam sem koncerten,sem színházban...nagyon várom!

    Köszi!

     

     



  • Orvos
    2011-03-05 17:36:57

    Megint vizsgálatra kell mennem,sajnos nem derült még ki,hogy mitől fáj a kezem!

    Az a szerencse,hogy ami biztos,nem a nyakamban levő csavar mozdult el,tehát,egyenlőre nem lesz műtétem!

    Szép napot mindenkinek!

     

     


  • Mesemondó verseny
    2011-03-05 17:34:13

    Bejutottam a mesemondó verseny megyei fordulójába,már csak egy pici választ el az országos döntőtől!

    Kérlek szorítsatok nekem március 9-én!

     

     

     


Asztali nézet